Prima pagină » Agață în copaci haine și mâncare pentru oamenii străzii. Două tinere dau startul unei inedite campanii umanitare
Știri locale

Agață în copaci haine și mâncare pentru oamenii străzii. Două tinere dau startul unei inedite campanii umanitare

Facebook-ul poate fi și dăunător, dar poate fi folosit și pentru a mișca lucrurile în bine în societatea în care trăim. Oamenii cărora le pasă de alți oameni pot dona îmbrăcăminte și conserve direct persoanelor fără adăpost, inițiativa purtând numele ”Copacul cu fapte bune”, după un model din București, toată organizarea fiind făcută pe Facebook.

Două femei cu suflet mare încearcă să creeze un eveniment prin care să conștientizeze un număr cât mai mare de persoane pentru a se implica și a dona pentru oamenii străzii.

Simona Maxim și psihoterapeutul Cristina Lupașcu au inițiat și la Botoșani mișcarea ”Copacul cu fapte bune”.

 

”Vă invităm duminică, 25 noiembrie, sa îmbrăcăm copacii din Botoșani și să îi ajutăm cu o hăinuță călduroasă acum, în pragul iernii, pe cei cu care soarta nu a fost prea blândă (oamenii străzii). Cred că fiecare are pe acasă o geacă, un pulover, un hanorac ce ocupă spațiu degeaba în dulap. Condiția obligatorie este să nu fie rupte, ci îngrijite și spălate. De asemenea, și o conservă, un pateu orice nu este perisabil și este ambalat e binevenit. Punctul de întâlnire va fi Cinematograful Unirea, la ora 12.00. Împreună vom reuși!”, se precizează în postarea promovată de Simona Maxim și Cristina Lupașcu.

Dacă donația vine sub formă de pachet e de preferat să fie scris pe el după modelul: bărbat 30 ani, femeie, 40 ani.

Duminică, 25 noiembrie, ora 12.00, în fața Cinematografului Unirea.