Prima pagină » Un fost primar PSD, despre Federovici și 3,5% investiții prin PNDL cu ”absorbția la zi după 2 ani de vorbe, poze și comunicate”
Administrație

Un fost primar PSD, despre Federovici și 3,5% investiții prin PNDL cu ”absorbția la zi după 2 ani de vorbe, poze și comunicate”

Dumitru Chelariu, președintele Pro România Botoșani
Dumitru Chelariu, președintele Pro România Botoșani

Liderul Pro România Botoșani, fostul primar PSD Dumitru Chelariu, a criticat-o pe Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, pentru gradul mic de absorbție al investițiilor derulate în județ prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2.

Chelariu spune că drama județului Botoșani este că PSD alocă mai mult pentru salarizarea parlamentarilor și a subsecretarilor de stat, pentru salariile primăriilor decât pentru investițiile din județ.

Fostul primar PSD se declară impresionat de saltul investițional de la Botoșani sub comanda senatorului Doina Federovici.

 

 

Asta este marea absorbție de la Botoșani în PNDL 2, 3,57%. Vorbesc de absorbția la zi după 2 ani de vorbe, poze și comunicate. Impresionant, nu? Un parlamentar ne costă peste 40.000 pe lună, ca să nu mai adun restul „materiei cenușii” ... subsecretari de stat etc. Dacă am calcula supriza ar fi de proporții. Valabil și pentru administrațiile locale... dacă întrun an ai investiții mai mici decât salarizarea personalului, acest fapt este o contraperformanță clară. Calculul e făcut așa rudimentar, din avion, privind salarizarea decidenților. Cam scump personalul acesta generator de investiții „masive”. Dacă reparațiile de școli sunt investiții majore, atunci apacanalizarea e o investiție galactică”, a declarat Dumitru Chelariu, președintele Pro România Botoșani.