Prima pagină » VIDEO Un cunoscut jurist a revenit în politică. Ținta: ”La următoarele alegeri dăm primarul și majoritatea în CL”
Politică

VIDEO Un cunoscut jurist a revenit în politică. Ținta: ”La următoarele alegeri dăm primarul și majoritatea în CL”

Liviu Rădășanu, noul președinte al organizației municipale ALDE Botoșani
Liviu Rădășanu, noul președinte al organizației municipale ALDE Botoșani

Comeback de senzație în politica locală! Juristul și realizatorul de emisiuni Liviu Rădășanu a revenit în politică după câțiva ani de pauză.

Liberalul Liviu Rădășanu a preluat conducerea organizației municipale a ALDE Botoșani și anunță că principala țintă pe plan local este ca la următoarele alegeri locale organizația să dea primarul municipiului reședință de județ și majoritatea în Consiliul Local.

 

Rădășanu a spus că a revenit în politică pe fondul unei nemulțumiri generale în rândul botoșăneilor față de cei care conduc acum Primăria Botoșani și Consiliul Județean.

 

 

 

”Cred că împreună cu echipa ALDE e momentul ca acest partid să devină ceea ce trebuie să devină în zona de dreapta, în zona lăsată liberă de 60-70% din populație. Eu mă angajez ca împreună cu actuala construcție de la municipiul Botoșani să fac tot ceea ce îmi stă în putere ca la următoarele alegeri ALDE să dea primarul municipiului Botoșani și majoritatea în Consiliul Local”, a declarat Liviu Rădășanu la conferința de presă ALDE Botoșani.

 

În următoarea perioadă, Rădășanu urmează să-și formeze echipa de conducere a organizației municipale ALDE.