Prima pagină » Federovici despre Huncă: ”Dacă vrei să demonstrezi că ai coloană, lași locul de de deputat pentru următorul de pe listă”
Politică

Federovici despre Huncă: ”Dacă vrei să demonstrezi că ai coloană, lași locul de de deputat pentru următorul de pe listă”

Demisia deputatului Mihaela Huncă din PSD Botoșani a fost criticată de senatorul Doina Federovici, președintele PSD.

Prezentă în emisiunea ”Chestiuni de lămurit”, moderată de Liviu Rădășanu la postul local Rapsodia TV, Federovici a spus că Huncă a demisionat la fel ca Ponta, pe Facebook.

Totodată, liderul PSD Botoșani i-a transmis public Mihaelei Huncă faptul că ar trebui să demisioneze din funcția de deputat deoarece este obținută de lista partidului.

 

 

 

”Cât privește doamna Huncă, nu știu dacă cețățenii au aflat și maniera în care a demisionat. La fel ca și domnul Victor Ponta care a demisionat pe Facebook, doamna Huncă a ales aceeași cale să își dea demisia tot pe Facebook. Nu cred că este o coincidență. A avut câteva nemulțumiri personale, dar mie personal nu a venit să îmi spună ”Doamna președinte, sunt nemulțumită de acest aspect”. Când a demisionat din funcția de secretar a comunicat asta prin presă, apoi a demisionat din partid prin social media. Dar, ai acces în parlament cu munca și voturile colegilor social-democrați. Dacă vrei să demonstrezi că ai coloană, lași acel loc pentru următorul de pe listă. Viața își urmează cursul. Nu știu dacă a făcut cea mai înțeleaptă decizie trecând la Pro România”, a declarat Doina Federovici în timpul emisiunii ”Chestiuni de lămurit”, de la Rapsodia TV.

Deși nu au avut ieșiri publice, relați dintre Mihaela Huncă și Doina Federovici a fost una tensionată după alegerile parlamentare, demisia Mihaelei Huncă fiind motivată de modul nedemocratic în care partidul este condus atât la centru, cât mai ales pe plan local.

 

loading…