Prima pagină » 6,7 milioane lei pentru modernizarea, extinderea și dotarea UPU de la Spitalul Mavromati

6,7 milioane lei pentru modernizarea, extinderea și dotarea UPU de la Spitalul Mavromati

Fonduri europene de 6,7 milioane lei pentru proiectul de modernizare, extindere și dotare a Unității de Primire a Urgențelor de la Spitalul Județean de Urgențe Mavromati Botoșani.

Consiliul Județean va supune votului consilierilor în ședința extraordinară de marți, 11 septembrie, proiectul de ”Modernizare, extindere, dotare a Unității de Primire Urgențe din strada Marchian nr. 11 Botoșani”.

Având în vedere faptul că în CJ Botoșani majoritatea politică este deținută de PSD, iar proiectul este propus de pesedistul Costică Macaleți, președintele instituției, este aproape sigură obținerea votului consilierilor.



 

 

Extinderile și dotările prevăzute de proiectul de 6,7 milioane lei

Extinderea corpului A de clădire, cu o suprafață la sol de 324,6 mp și o suprafață desfășurată de 708,5 mp.

Modernizarea unei suprafețe de 930,8 mp de construcție existentă, prin reconfigurarea spații, recompartimentare și măsuri de eficientizare energetică.

Realizarea unei copertine în suprafață de 240,5 mp.

Dotarea cu mobilier, dispozitive medicale și echipamente medicale performante: instalație radiologică digitală, laringoscop cu fibră optică, echipament intubație dificilă, ecograf Doppler, sistem de compresie toracică, ventilatoare pentru spațiul de resuscitare, manechin pentru resuscitare.

Contribuția proprie a Județului Botoșani de 2% este în valoare de 135.500 lei.

Dacă proiectul va fi aprobat de consilierii județeni va intra în ultima etapă a analizei înainte de semnarea contractului de finanțare.

 

loading…