Prima pagină » Nici orașele nu au reușit asta. O comună din județul Botoșani are aproape toate școlile și grădiniță cu autorizație sanitară

Nici orașele nu au reușit asta. O comună din județul Botoșani are aproape toate școlile și grădiniță cu autorizație sanitară

primarul Cătălin Rotundu la șantierul de la Școala Iacobeni, comuna Dîngeni
primarul Cătălin Rotundu la șantierul de la Școala Iacobeni, comuna Dîngeni

Schimbare radicală într-o comună din județul Botoșani în ceea ce privește funcționarea școlilor și grădinițelor.

Din noul an școlar aproape toate școlile și grădinițele din comuna Dîngeni vor avea autorizație sanitară de funcționare, o singură unitate fiind cu probleme în continuare, însă primarul promite că va găsi soluții pentru a rezolva și acest caz.

Obținerea autorizațiilor de funcționare sanitară a școlilor și grădinițelor era un subiect SF în urmă cu doi-trei ani.



 

 

Două unități sunt modernizate și două sunt în lucru. Doar una cred că e posibil să rămână fără autorizație, cea din Strahotin, dar căutăm o soluție pentru a găsi constructor și acolo, a declarat primarul Cătălin Rotundu.

Primăria Dîngeni a reușit să atragă investiții masive în modernizarea școlilor și grădinițelor din comună, atât din surse de finanțare europeană, cât și din fonduri guvernamentale.

Primarul Cătălin Rotundu a declarat că pentru el sistemul de învățământ local reprezintă o prioritate în ceea ce privește investițiile, alături de cel sanitar, infrastructura de drumuri și cea de apă și canalizare.

 

loading…