Prima pagină » Martie-aprilie 2019, estimarea făcută pentru începerea lucrărilor pe drumul Botoșani-Târgu Frumos
Administrație

Martie-aprilie 2019, estimarea făcută pentru începerea lucrărilor pe drumul Botoșani-Târgu Frumos

Cea mai așteptată lucrare de infrastructură din județul Botoșani, modernizarea drumului național Botoșani-Târgu Frumos, ar putea începe în primăvara anului viitor, potrivit estimării făcute de șeful Direcției Regionale Drumuri și Poduri Iași.

Prezent într-o vizită de lucru în județul Botoșani, Ovidiu Laicu s-a întâlnit cu prefectul județului, Dan Șlincu, cu trei dintre parlamentarii PSD, și a anunțat care este stadiul la zi al licitației pentru modernizarea acestui drum.

Investiția a fost scoasă la licitație, s-au depus opt oferte din partea firmelor și se estimează că la începutul lunii septembrie va fi anunțată compania care va efectua lucrările.



 

 

„După finalizarea lucrărilor începute în urmă cu trei ani (n.r.: DN 24C Manoleasa – Rădăuți Prut, a DN 29A Dorohoi – Darabani, DN 29 B Botoșani – Dorohoi și DN 29 Botoșani –Săveni), anul acesta vom finaliza legătura dintre Dorohoi și Bucovina, precum și pe cea dintre Vârfu Câmpului și Botoșani, dar nu omitem nici partea cealaltă, spre Siret. Vreau să informez botoșănenii de faptul că am beneficiat și beneficiem în continuare de sprijinul parlamentarilor PSD în ceea ce privește realizarea investițiilor pe drumurile naționale din județul Botoșani. Cu referire la drumul Botoșani – Târgu Frumos, vă anunț că s-a încheiat perioada de depunere a ofertelor și sperăm ca în cel mai scurt timp să avem desemnat un câștigător, iar până în martie-aprilie 2019 să terminăm proiectarea, pentru ca apoi, din aprilie să intrăm la lucru pe DN 28B”, a transmis Ovidiu Laicu, directorul DRDP Iași.

În lunile august și septembrie vor fi turnate covoare asfaltice pe tronsoanele de drum național Cucorăni-Vârfu Câmpului și Dorohoi-Suceava.