Prima pagină » Două școli și o grădiniță vor fi modernizate în Răchiți. S-a semnat contractul pentru proiectare

Două școli și o grădiniță vor fi modernizate în Răchiți. S-a semnat contractul pentru proiectare

Investițiile în educație sunt cele care pot aduce cele mai multe beneficii comunității.

 

Primăria comunei Răchiți a semnat contractele de proiectare pentru modernizarea a două școli și o grădiniță și după finalizarea proiectării va scoate la licitație execuția lucrărilor.

 

Finanțarea în aceste proiecte este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

 

Primarul comunei Răchiți, Florin Bulgaru, a declarat că este vorba despre Școala Gimnazială nr. 2 Roșiori, Școala ”Petru Șuster” Costești și Grădinița ”Petru Șuster” din Costești.

 



 

”Este vorba despre două proiecte, unul pentru Școala nr. 2 din Roșiori și unul comun pentru Școala și grădinița ”Petru Șuster” din Costești”, a declarat primarul Florin Bulgaru.

 

Licitația pentru proiectarea în aceste două investiții importante pentru comuna Răchiți a fost câștigată de firma Pro Activ Consulting Iași, care reprezintă una din principalele companii ieşene de proiectare, furnizând documentaţii tehnice complete pe domeniul infrastructurii de mediu, apă-canal, rutiere şi al construcţiilor civile.

În comuna Răchiți vor fi făcute mai multe investiții și în partea de dezvoltare a sistemelor de utilități publice în următorii ani.