Prima pagină » Maxim: Cei din PSD nu înțeleg că Botoșaniul are nevoie de dezvoltare
Administrație

Maxim: Cei din PSD nu înțeleg că Botoșaniul are nevoie de dezvoltare

Maricel Maxim, consilier local PNL
Maricel Maxim, consilier local PNL

Omul de afaceri Maricel Maxim, consilier local PNL, a declarat că majoritatea PSD din CL Botoșani se opune atât la investițiile publice, dar și la cele private.

 

Maxim își acuză colegii consilieri locali din PSD că blochează dezvoltarea municipiului reședință de județ.

 

Sunt mai multe proiecte de investiții imobiliare care nu au reușit să treacă de votul consilierilor locali din municipiul Botoșani.

 



 

”Sunt proiecte de construire blocuri și ansambluri care nu reușesc să treacă pentru că acei colegi de la PSD nu înțeleg că Botoșani are nevoie de dezvoltare, de locuințe, că ar duce la creșterea și pe orizontală a activității economice din municipiu. Toate acele firme care vor transporta materialele de construcții vor genera plăți din impozite și taxe către bugetul local, vor avea mai mulți salariați”, a declarat Maxim.

 

Consilierul local liberal spune că și în ceea ce privește investițiile publice realizate de municipalitate se întâlnește opoziția PSD.

 

”Încă un lucru PSD nu înțelege: acel parc de agrement Cornișa. Noi am cerut să fie preluat pe obiective pentru că sunt finalizate 100%. Am putea atrage bani la bugetul local prin punerea lor în funcțiune. Specialiștii spun că suntem la peste 95% grad de finalizare la Cornișa”, a completat Maricel Maxim.