Prima pagină » Tincu despre atacul lui Iliuță la adresa PSD: ”Nejustificat! Au două sedii PNL în Botoșani în fața cărora puteau monta bustul”
Politică

Tincu despre atacul lui Iliuță la adresa PSD: ”Nejustificat! Au două sedii PNL în Botoșani în fața cărora puteau monta bustul”

Consiliul Local Botoșani
Consiliul Local Botoșani

Votul împotrivă dat de consilierii locali PSD proiectului PNL de montare a bustului lui I.C. Brătianu în Parcul Junior este motivat de social-democrați de lipsa unui raport de specialitate și a unei viziuni cu privire la aspectul municipiului.

Mihai Tincu, liderul grupului de consilieri locali PSD, spune că atacul lui Viorel Iliuță, liderul PNL, la adresa consilierilor social-democrați este unul nefondat și că este vizibil forțat.

”Domnul Iliuță probabil a fost pus să aibă un discurs atât de dur la adresa noastră, a PSD, dar este nejustificat. Ei au venit și au făcut doar o propunere, fără să aibă un raport de specialitate, fără să fie o expertiză a unui arhitect cu privire la cum se va modifica Parcul Junior. Vor să pună un bus al lui I.C. Brătianu. Toată stima din partea mea și a noastră a grupului PSD pentru memoria acestui mare lider politic PNL, pentru ce a făcut el, dar aici este vorba despre altceva. Nu poți veni cu un bus și să vrei să îl pui unde vrei tu doar pentru că așa vrei tu, fără să ții cont de nimic. Dacă le păsa atât de mult de memoria lui I.C. Brătianu, au două sedii PNL în Botoșani în fața cărora puteau monta bustul, oricând, oricum, dar nu au vrut”, a declarat Mihai Tincu.

Acesta a precizat că liberalii pot să propună montarea nu doar a unui bust, ci a mai multor statui dar să facă proiectele așa cum cere legislația, având în vedere că au atât primarul municipiului, pe Cătălin Flutur, cât și mai mulți consilieri care au fost inclusiv viceprimari.