Prima pagină » Conducerea PSD de la CJ, acuzată că a dat cu piciorul la 10 milioane euro pentru Policlinica de la Județean
Administrație

Conducerea PSD de la CJ, acuzată că a dat cu piciorul la 10 milioane euro pentru Policlinica de la Județean

Acuzații extrem de grave au fost aduse de deputatul Cristian Achiței, de la PNL Botoșani, conducerii PSD de la Consiliul Județean Botoșani.

Deputatul liberal, fost vicepreședinte al CJ, a declarat că actuala conducere social-democrată a instituției, în frunte cu președintele Costică Macaleți, nu a vrut să acceseze o finanțare europeană de aproape 10 milioane euro din incompetență sau lene.

 

 



”Domnule, pe axa 8, pe ambulatorii, regiunea Nord-Est are 40 milioane euro. Două județe nu sunt eligibile, rămânem patru județe. Dacă împărțim iese 10 milioane euro pe județ. Cum să spun că nu reabilitez ambulatoriul, adică policlinica, și scrie în ghid că e eligibil inclusiv pe verticală, poți să te duci cu ambulatoriul în sus până la nivelul spitalului, iar tu să spui că nu ne interesează asta. Facem noi un ambulatoriu nou prin curte, o să ferme și parcul de la Spital, cu finanțare de la CNI. Incredibil! 10 milioane euro la dispoziție, în care se încadrau și cu ambulatoriul de la Spitalul de la Copii și le făceau deosebite. Nu au vrut, nu au vrut să muncească, să își asume, și au trimis proiectul al CNI, doar la policlinica de la Județean, nu și de la Copii”, a declarat Cristian Achiței.

 

 

loading…

Acesta susține că PSD-iștii din fruntea CJ-ului nu își asumă nimic și de aceea acum Spitalul Județean și Direcția de Drumuri fac licitații.

”La ce salarii sunt … ar trebui să muncească, să fie ca furnicile, dar dacă nu îi pune nimeni la treabă… CJ-ul nu mai face nimic acum”, a completat Achiței.