Prima pagină » A luat locul 1 la Olimpiada Naţională de Matematică şi a intrat în lotul de seniori pentru Olimpiada Internaţională

A luat locul 1 la Olimpiada Naţională de Matematică şi a intrat în lotul de seniori pentru Olimpiada Internaţională

Tudor Darius Cardas

Un elev de la Colegiul Naţional A.T. Laurian a câştigat Olimpiada naţională de Matematică şi a intrat în lotul naţional de seniori pentru un concurs olimpic internaţional care se va desfăşura în Rusia.

 

Tudor Darius Cardas si-a asigurat intrarea in lotul de seniori ce a reprezenta Romania la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara Tuymaada care va avea loc in luna iulie la Yakutsk in Federatia Rusa.

 

 

Elev in clasa a IX-a a profilului mematica – informatica, intensiv engleza al Colegiului National „August Treboniu Laurian”, Tudor este coordonat de profesorul Liliana Tomita si a reusit performanta prin obtinerea premiului I la Olimpiada Nationala de Matematica ce a avut loc zilele trecute la Satu Mare.

 

 

Anul trecut, acelasi Tudor Darius Cardas a primit medalia de aur la balcaniada de matematica, facand cinste si o imensa bucurie celor dragi, colegilor din Laurian si intregului judet.

DE IRINA SIMINICEANU