Prima pagină » Cel mai cunoscut crescători de oi din Botoșani, vicepreședinte național în cea mai tare asociație din agricultură
Agricultură

Cel mai cunoscut crescători de oi din Botoșani, vicepreședinte național în cea mai tare asociație din agricultură

Botoșăneanul Ionică Nechifor, președintele Asociației Crescătorilor de Ovine și Caprine MOLDOOVIS și secretar general al Asociației ROMOVIS, a primit o nouă funcție la nivel central.

 

De miercuri, 21 februarie, Nechifor a fost numit vicepreședinte în Liga Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România(LAPAR), în Adunarea Generală.

 

Nechifor a fost pus pe această funcție de conducerea ROMOVIS, a cărei interese le reprezintă la nivel național și regional.

 



 

De numele lui Nechifor este legat cel mai mare eveniment agricol desfășurat vreodată în județul Botoșani, Târgul Agro-Zoo, manifestare care ar putea fi reluată.

 

”Ca o noutate, lista vicepreședinților s-a completat cu doi colegi, astfel, domnii Liviu Precup și Alexandru Baciu, plus un vicepreședinte de la ROMOVIS, ca o înțelegere între cele două organizații, a fost delegat de organizația ROMOVIS, în persoana domnului Ionică Nechifor”, se arată în comunicatul de presă despre acest eveniment.

 

 

 

 

Potrivit lui Laurențiu Baciu, în Adunarea Generală s-a discutat și activitatea LAPAR în cadrul organizației ELO (European Landowners Organisation), în cadrul grupurilor de lucru de la Bruxelles. Tot astăzi, am avut o afiliere la LAPAR din partea organizației producătorilor agricoli din județul Giurgiu care, de astăzi, sunt membri cu drepturi depline în LAPAR.

 

Laurențiu Baciu a adăugat că LAPAR rămâne una dintre cele mai puternice și eficiente organizații profesionale din România în ciuda ultimelor disensiuni stârnite în interior.

Organizația militează pentru interesele fermierilor, indiferent de dimensiunea exploatațiilor agricole pe care le dețin aceștia.

 

loading…