Prima pagină » O scorpie și un veteran la 33 de ani, spectacol în care râzi cu lacrimi
Știri locale

O scorpie și un veteran la 33 de ani, spectacol în care râzi cu lacrimi

Restaurantul ”La Strada” găzduiește pe 10 februarie, de la ora 19.00, unul dintre cele mai interesante spectacole de stand-up comedy din ultima perioade pe plan local.

Doina Teodoru și Tiberiu Popovici, adică Stand-up&Roast, vor veni la Botoșani pentru a oferi un show în care există riscul de a râde cu lacrimi.



Pentru acest super spectacol de stand-up comedy celor doi artiști le-a fost făcută o descriere care nu are cum să nu te facă să vrei să le vezi prestația.

Doina Teodoru. Unii spun că este o scorpie. Alții spun că este o fată care îsi joacă bine rolul. Unii spun că au cunoscut-o si este foarte periculoasă. Alții chiar au cunoscut-o si stiu exact cum este ea. Unii spun că e doar o actriță bună. Alții spun că nu e o actriță bună. Spun că e cea mai bună. Unii sunt de părere că nu se descurcă pe scenă si nu înțeleg de ce e atât de admirată. Alții spun că e desăvârsită si nu-si pot dezlipi ochii de la ea. Nimeni nu e perfect. Nici Doina. Singurul lucru important este că toată lumea vorbeste despre ea…



Tiberiu Popovici este, la doar 33 de ani, unul din veteranii stand-up comedy-ului romanesc. A debutat in 2005, cand acest gen de spectacol se practica intr-un singur club in toata tara si a acumulat de atunci mai mult timp de scena decat o traseista nimfomana care face ore suplimentare ca sa-si deschida propria parcare de TIR-uri. Merita investitia!

Suport artist – 35 lei.

Biletele pot fi achiziționate la Restaurantul La Strada sau pe www.restaurantlastrada.ro.