Prima pagină » Cea mai tânără creatoare de modă din zonă se implică în campania ”Donează o jucărie”
Știri locale

Cea mai tânără creatoare de modă din zonă se implică în campania ”Donează o jucărie”

În acest an, campania “Donează o jucărie” ajunge și în județul Botoșani. Într-o lume plină de greutăți, orice copil pentru care Crăciunul nu înseamnă decât frig și foamete, merită să zâmbească.

O tânără creatoare de modă, care este o persoană plină de energie pozitivă, coordonează această campanie pentru copii la Botoșani.



”Haideți să le readucem speranța și împreună, în prag de sărbători, să redăm bucuria micuților din familii nevoiașe. Orice mic ajutor ce constă în: jucării, haine, dulciuri, rechizite, cărți sau alimente neperisabile, este bine-venit. Oricine dorește să se implice în această campanie, mă poate contacta pentru detalii. De Craciun, noi putem oferi zambete celor mici!”, a spus Andreea Cujba, creatoarea de modă care deține Atelierul Velvet Queen.

Campania ”Donează o jucărie, fă un copil să zâmbească”, este inițiată la nivel național de Fundația Olărean și se desfășoară în mai multe județe simultan.

Se colectează jucării, rechizite, cărți, dulciuri, alimente neperisabile și se așteaptă ca mai mulți voluntari să se alăture campaniei.

Puteți să o contactați pe Andreea Cujba pe contul ei de Facebook pentru a vă implica voluntar în această campanie sau pentru a dona.