Prima pagină » Un inginer proiectant construiește transformatoare de 321.000 pe an. ”Sunt pe primul loc pentru că ceilalți au falimentat”
Economic

Un inginer proiectant construiește transformatoare de 321.000 pe an. ”Sunt pe primul loc pentru că ceilalți au falimentat”

Un botoșănean inginer proiectant are un bussines pe care îl duce mai departe pe o piață decimată de importuri și de companiile mari.

 

Valeriu Rudeanu are 40 de ani de experiență ca inginer proiectant de transformatoare, iar firma sa a fost clasată pe primul loc în Topul companiilor din județ, realizat de Camera de Comerț Botoșani, la categoria Fabricarea motoarelor, generatoarelor și transformatoarelor electrice.



”Cred că sunt pe primul loc pentru că ceilalți din jurul meu au dat faliment. La firmă sunt eu și un coleg și generatoarele pe care le facem noi le vindem în toată țara”, a declarat Valeriu Rudeanu.

 

Compania acestuia, Optim Trafo SRL, a avut în 2016 o cifră de afaceri de 321.869 lei, echivalentul a 70.000 euro, și un profit brut de 147.438 lei, echivalentul a 32.052 euro.

 

Societatea Optim Trafo deține Certificare ISO 9001, potrivit site-ului companiei www.transformatoaredetensiune.ro, proiectează și produce transformatoare uscate, transformatoare de sudură, autotransformatoare cu reglaj fix, bobine mari de ceactanță, mase magnetice turnate în rășină și electromagneți, firide de branșament și tablouri electrice.