Prima pagină » Le strică bucuria pesediștilor. Vrea să le aducă aminte botoșănenilor de Portariuc și dezastrul de la Teatru
Administrație

Le strică bucuria pesediștilor. Vrea să le aducă aminte botoșănenilor de Portariuc și dezastrul de la Teatru

Într-un moment în care liderii pesediști botoșăneni se laudă peste tot cu așa-zisele reușite ale guvernării lor, un deputat liberal vrea să le aducă aminte pesediștilor și tuturor botoșănenilor de Ovidiu Portariuc și dezastrul lăsat la Teatrul Mihai Eminescu.

Mai mult decât atât, liberalii par să fi trecut peste luptele interne de la alegerile pentru supremația în partid și îl scot ”de la naftalină” pe primarul Cătălin Flutur pentru a folosi imaginea acestuia pentru creșterea partidului în ochii botoșănenilor.

”În următoarele două săptămâni, împreună cu domnul primar Flutur, voi prezenta dezastrul pe care l-au lăsat pesediștii în municipiul Botoșani și pe care vor să-l ducă în continuare, șicanându-l pe domnul primar. Îi știm pe băieții aceștia. Au uitat că au avut primar și ce au făcut la Teatru. Vom veni cu toată documentația depusă la CNI și cu toată corespondența purtată cu Ministerul Dezvoltării și ce răspunsuri a dat doamna ministru Shhaideh”, a declarat deputatul liberal Cristian Achiței.

Proiectul de modernizare a Teatrului Mihai Eminecu a fost început în 2013 când primar era pesedistul Ovidiu Portariuc, cu finanțare de 5 milioane de euro atrasă în al doilea mandat de primar al lui Cătălin Flutur, până în 2012. Lucrările au fost sistate prin 2014 și nu s-a mai făcut nimic de atunci, fiind pierdută și finanțarea din fonduri europene în timpul mandatului de primar al lui Portariuc.