Prima pagină » În comuna Albești wc-ul școlii costă 50.000 euro, cât o vilă în Botoșani

În comuna Albești wc-ul școlii costă 50.000 euro, cât o vilă în Botoșani

Toalete la preț de vilă! Vineri, 1 septembrie, a avut loc licitația pentru proiectarea și construirea grupului sanitar la Școala din Albești. Prețul de pornire a licitației a fost de 231.092 lei, echivalentul a 50.000 euro, bani cu care în municipiul Botoșani se poate cumpăra o vilă.

Contactat telefonic, Mihai Amarandei, primarul comunei Albești, a spus că de licitație s-a ocupat conducerea școlii și a spus că mai multe detalii poate oferi directoarea Mihaela Chitic. Doar că și conducerea școlii a făcut licitația având la dispoziție finanțarea de la Consiliul Local și de la primar, care și-au dat acceptul pentru costurile lucrărilor.

”Da, noi am dat banii și ne-a oferit o documentație justificativă, dar mai multe știe doamna directoare”, a declarat Mihai Amarandei.

Directoarea Școlii Albești, Mihaela Chitic, a spus că la licitație s-au prezentat trei ofertanți și discuția s-a cam încheiat când a fost întrebată ce lucrări se vor face la acel grup sanitar de costurile se ridică la 50.000 euro, cât prețul unei vile.

”Păi noi facem lucrări de instalații… De unde știu eu că sunteți cine spuneți? Poate nu sunteți cine spuneți. … Alo! Alo! Nu vă mai aud!”, și discuția s-a terminat.

Poate costul de 50.000 euro pentru un grup sanitar este unul justificat, dar sigur primarul și directoarea școlii nu știu să îl explice.