Prima pagină » Un nou record pentru Primăria Botoșani: peste 6 ani pentru câteva lopeți de asfalt
Administrație

Un nou record pentru Primăria Botoșani: peste 6 ani pentru câteva lopeți de asfalt

Autoritățile locale din municipiul Botoșani au mai doborât un record negativ. După ce Consiliul Local a fost luat prin surprindere în iulie și august că este … vară, și nu au avut timp să organizeze festivalul verii, Primăria municipiului Botoșani a dat și ea dovadă de maximă competență.

Municipalitatea botoșăneană a avut nevoie de șase-șapte ani pentru a pune câteva lopeți cu asfalt într-o intersecție importantă a urbei. Toți șoferii botoșăneni care au circulat pe strada Primăverii și au făcut dreapta pe Sucevei, spre Carrefour, știu despre acea bucată denivelată de beton care a zdruncinat mașinile încă din 2011, când Sucevei a fost reabilitată prin fonduri europene și când primar era Cătălin Flutur, în al doilea mandat. A venit primar Ovidiu Portariuc între 2012 și 2016 și nu a făcut nimic în acea zonă. A venit din 2016 din nou primar Cătălin Flutur și abia acum, în a doua parte a lui august 2017, Primăria a intervenit și a dat comandă unei firme de asfaltări să pună câteva lopeți cu asfalt pentru a opri calvarul care părea că nu se mai termină.

Am constatat cu surprindere că și în alte zone în care asfaltul era terminat de zile au avut milă de noi și au intervenit, ca și la gurile de canal de pe Calea Națională din Zona Industrială.

Greu, extrem de greu. Parcă nu ar circula în același oraș, parcă nu ar avea familii care ar conduce pe același străzi ca și noi.

Bogdan CALINIUC