Prima pagină » Surse: Noii lideri PNL pregătesc deja înlocuitor pentru Flutur la Primăria Botoșani

Surse: Noii lideri PNL pregătesc deja înlocuitor pentru Flutur la Primăria Botoșani

Situație absolut incredibilă în PNL Botoșani. După dezastrul de la alegerile parlamentare din decembrie 2016, liberalii botoșăneni au trecut prin niște alegeri interne care au arătat care sunt în realitate grupările din partid, iar acum câștigătorii întrecerii interne pregătesc deja înlocuitor pentru primarul Cătălin Flutur la Primăria Botoșani.

Potrivit unor surse din PNL, un actual director general al uneia dintre cele mai mari firme din Botoșani este ”primarul din umbră” al noilor șefi liberali.



La alegerile interne, Cătălin Flutur s-a poziționat, cum era de așteptat, în tabăra deputatului Cristian Achiței, doar că alegerile au fost câștigate de tabăra senatorului Costel Șoptică. Această poziționare a lui Flutur, pe lângă faptul că acesta reprezintă liberalul cu cea mai mare cotă de încredere în rândul botoșănenilor, dar mai ales puterea acestuia de a aduna în jurul lui și a lui Achiței liberalii nemulțumiți de actuala șefime din PNL, a făcut ca gruparea învingătorilor să caute deja strategie pentru înlocuirea lui Flutur la Primăria Botoșani.