Prima pagină » Liberalii botoşăneni sunt ZERO în domeniul acesta, dar râd de PSD şi de Daea

Liberalii botoşăneni sunt ZERO în domeniul acesta, dar râd de PSD şi de Daea

Într-un moment de hei-rupism, liberalii botoşăneni au avut la conferinţa de presă de vineri un moment în care mai bine tăceau decât să vorbească. Pe principiul PSD nu face nimic bun, liberalii botoşăneni s-au trezit să critice guvernarea pesedistă pentru faptul că după 27 de ani a făcut prima investiţie în revitalizarea sistemului de irigaţii din judeţul Botoşani.

PNL şi PDL când au fost la guvernare au investit în sistemul de irigaţii din Botoşani ZERO lei, cam la fel cât au investit în cele două guvernări şi în drumurile naţionale din judeţ.

“Dacă suntem la nivelul să ne bucurăm pentru o pompă şi să facem eveniment naţional din asta, atunci suntem jos tare”, a declarat senatorul Costel Şoptică, în încercarea de a fi ironic la adresa investiţiei pe care PSD a finanţat-o în municipiul Botoşani.

În principiu Şoptică, care a fost secretar al Comisiei pentru Agricultură când PNL guverna cu PSD, are dreptate, dar în practică pentru agricultura judeţului Botoşani este o premieră după Revoluţie şi este o premieră realizată de PSD şi nu de PNL(PDL+PNL).

Dacă PNL, prin PNL şi PDL ar fi investit şi ele în repornirea a măcar o pompă pentru a trage apă din Prut în canalele pentru irigaţii, de fiecare dată când au fost la guvernare, acum pompa inaugurată de ministrul Petre Daea ar fi fost un eveniment fără nicio însemnătate.