Prima pagină » Se reiau lucrările de asfaltare spre Săveni şi spre Darabani. De la Darabani lucrările vor merge până la Rădăuţi-Prut

Se reiau lucrările de asfaltare spre Săveni şi spre Darabani. De la Darabani lucrările vor merge până la Rădăuţi-Prut

Senatorul Doina Federovici, preşedintele PSD Botoşani, a anunţat că de săptămâna viitoare vor fi reluate lucrările de turnare a covorului asfaltic pe ultimii kilometri ai drumului naţional Botoşani-Săveni.

 

Pe tronsonul de drum național Botoşani – Săveni, începând de săptămâna viitoare se reiau lucrările. Din cei 27 de kilometri prevăzuți a fi asfaltați au mai rămas doar 5 km, a postat Federovici pe contul său de Facebook.

În ceea ce priveşte lucrările la tronsonul de drum naţional Dorohoi-Darabani, Federovici susţine că acestea vor fi extinse până la Rădăuţi-Prut, unde este un punct vamal, şi că vor fi reluate în a doua parte a anului.

Pe tronsonul de 17 km de la Dorohoi până în apropiere de Hudești drumarii au încheiat lucrările. Trebuie sa înțelegem cu toții că procedurile și termenele aferente fiecărei investiții (aspecte tehnice, financiare, etc) se respectă așa cum prevede legea. Nu vorbim de o distanţă până la Darabani. Trebuie să avem un pic de răbdare. Din toate discuțiile purtate cu factorii decizionali centrali, tronsonul rămas va fi asfaltat în etapa a doua, mai mult se va continua şi pe porţiunea de la ieşirea din Darabani până la Rădăuţi – Prut, a completat preşedintele PSD Botoşani.