Prima pagină » Elite Footbal Camp la Botoșani: antrenori de la PSV Eindhoven, echipamente Adidas și un fost component al Generației de Aur

Elite Footbal Camp la Botoșani: antrenori de la PSV Eindhoven, echipamente Adidas și un fost component al Generației de Aur

Pentru prima dată în regiunea Moldovei se va organiza o tabără pentru copiii pasionați de fotbal din seria Elite Football Camp, iar județul Botoșani are onoarea să fie primul în care se va desfășura.

 

Tabăra este adresată copiilor de până în 14 ani și va fi pe durata a trei zile în care copiii vor avea parte de antrenament intensiv, de cinci ore pe zi, de tehnică individuală. Antrenorii vin din Olanda, de la PSV Eindhoven, și sunt profesioniști de înalt nivel.

 

„Lecția olandeză” de la Botoșani se va desfășura după metoda Coerver și va fi predată de Mihai Cojocaru, cel mai bun antrenor român de tehnică individuală, antrenor de tehnică la PSV Eindhoven și proprietar al unei școli de fotbal în Belgia, Ovidiu Stângă, fostul international și component al Generației de Aur, și olandezul Joep Haan, fost atacant la Roda Kerkrade și asistent peste patru decenii al celebrului Wiel Coerver.

 

Acest eveniment pune Botoșaniul pe o listă selectă la nivel național și oferă copiilor din Botoșani un stagiu de pregătire de un nivel superior pentru România.  

 

”Fiind prieten cu acești antrenori am reușit să aducem în premieră în Moldova această tabără de tehnică individuală din seria „Elite Football Camp”. În toată țara au mai fost doar trei asemenea acțiuni în Brașov, Ploiești și Târgu Mureș. Din punct de vedere fotbalistic, aceste orașe sunt nume cu puternică rezonanță, de aceea, personal, sunt mândru că Botoșaniul li se va alătura”, a declarat Gabriel Sacrieriu, organizatorul taberei.

 

În costul taberei, copiii vor beneficia de 15 ore de antrenament (5 ore/zi), echimament Adidas (la final rămâne al copilului), mingi Adidas, masa de prânz, fructe, hidratare specifică sportivilor, asistență medicală permanentă, diploma de participare cu semnăturile originale ale lui Wiel Corver și ale celorlalți antrenori și multe amintiri. Perioada în care se va desfășura este 7-9 august 2017.

Antrenamentele se vor ține pe terenul de iarbă de la Vorona, cu sprijinul lui omului de afaceri Cornel Șfaițer, unul dintre finanțatorii FC Botoșani.

 

Pentru înscrieri puteți apela numărul de telefon 0737 813819.