Prima pagină » Jos pălăria! Proprietar de bar: noi suntem responsabili pentru cei care vin să se distreze

Jos pălăria! Proprietar de bar: noi suntem responsabili pentru cei care vin să se distreze

Un botoşănean celebru, proprietar de bar, a anunţat că ia la puricat toate instalaţiile din bar pentru ca NICIODATĂ acolo să nu aibă loc vreo tragedie ca la Club Colectiv din Bucureşti.

Pe lângă această decizie, botoşăneanul Gelu Graur, care a făcut istorie la Vocea României, concursul de la Pro TV, a avut şi o atitudine pe care ar trebuie să o adopte toţi proprietarii de baruri, cluburi, restaurante.

„Chrome Bar îşi suspendă temporar activitatea doar pentru a fi siguri că nu se va întâmpla o astfel de tragedie niciodată în acel loc. Nu sunt de acord cu cei care închid de tot pentru a „empatiza”…Vrem să fim ajutaţi de către cei de la ISU să remediem sau să recalculăm factorii de risc! Nu vreau să îmi fie frică de amenzi ci vreau să închid după distracţie şi să dorm liniştit! E trist ce s-a întâmplat dar nu suntem nici satanişti, nici oameni răi şi nici indiferenţi astfel încât să ne doară la bască. Crome Bar e responsabil de cei care vin acolo să se distreze! Noi, cei care îl administrăm suntem responsabili de tinerii care ascultă acel gen de muzică! Plecăm capetele în faţa tragediei şi apoi învăţăm din ea…din păcate”, a precizat Graur.

 

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani