Prima pagină » Una dintre puţinele clinici care arată ca în Vest, într-un concurs naţional de design

Una dintre puţinele clinici care arată ca în Vest, într-un concurs naţional de design

O clinică dentară care arată ca în Vest este în cursa pentru un premiu de design la nivel naţional. În Botoşani există una dintre cele mai spectaculoase clinici dentare din toată România. Doi tineri au construit-o după un proiect Ezzo Design şi acum rezultatul muncii lor este apreciat într-un concurs de profil la nivel naţional, Elle Decoration Romanian Design Awards.

„Proiectul clinicii noastre a fost propus pentru Elle Decoration Romanian Design Awards şi are nevoie de voturi”, a declarat medicul Larisa Ancuţa Acsinte, unul dintre cei doi tineri proprietari ai clinicii.

„Clinică de stomatologie cu 3 unituri în Botoşani. S-a ales o linie proaspătă, curată mergându-se pe transparenţă, materiale aparente şi mult alb”, este descrierea proiectului de la Botoşani pe site-ul concursului revistei Elle.

Puteţi vota proiectul clinicii din Botoşani AICI

Medicii Larisa Ancuţa Acsinte şi Răzvan Pelin, de 28 şi 30 de ani, au deschis la sfârşitul anului trecut Clinica Stomatologică Dentastic.
Cei doi tineri medici au preferat să se întoarcă acasă după aproape zece ani petrecuţi la studii, la muncă în cabinete şi clinici private, la stagii de pregătire peste hotare. Aveau două variante când s-au întors. Cea uşoară era să plece la muncă peste hotare, unde medicii români sunt bine plătiţi, cea grea era să rămână la Botoşani şi să investească, să rişte economic într-un oraş deosebit de frumos, dar cu un mediu de business slăbit.
Totul este nou, modern şi elegant, iar clienţii se simt trataţi aşa cum aşteaptă de ani de zile la Botoşani. De la intrare eşti primit cu zâmbetul pe buze şi cu un design care îţi lasă impresia de birou al unei firme prospere, bine ancorată în economie. Proiectul a fost conceput în colaborare cu o firmă din Timişoara, specializată pe această linie medicală, numele clinicii, sigla, absolut totul a fost făcut de specialişti cu experienţă.
Cabinetul, ca şi toată clinica, par rupte din filme şi din filmuleţele de prezentare a unor proiecte de viitor pentru Botoşani, nu de prezent. Dacă s-ar face un experiment în care, să spunem, 1.000 de botoşăneni ar fi legaţi la ochi şi duşi în Clinica Dentastic, niciunul nu ar spune că este într-un loc din Botoşani, ci Bucureşti, Timişoara sau Anglia, Franţa ori Germania.
Aparatura ultra-performantă din Clinica Dentastic şi amenajarea interioară de excepţie sunt completate firesc de profesionalismul medicilor, asistentelor şi de atitudinea după care tânjim în unităţile medicale de stat.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani