Prima pagină » De la măreţia SUA, la incapacitatea de a monta nişte indicatoare şi a asfalta o străduţă

De la măreţia SUA, la incapacitatea de a monta nişte indicatoare şi a asfalta o străduţă

În timp ce primarul Ovidiu Portariuc se arată fermecat pe Facebook de farmecul Statelor Unite ale Americii şi spune că suntem în urma SUA cu 50 ani, ex-primarul Cătălin Flutur îi reaminteşte realitatea din 2015 în Botoşani.

„Promisiuni… vorbe în vânt. Nu se rezolvă problemele mari, cum ar fi Teatrul Eminescu, Cornişa, dar nu se rezolvă nici cele mici. Aici, lângă sediul PNL s-a spus că va fi sens unic, încă nu este. S-a spus că desfiinţăm sensul giratoriu de la Carrefour. S-a întâmplat ceva? Nu! E complicat să obţină avizul Poliţiei Rutiere. Două lucruri minore, două indicatoare, care costă 100-200 lei. Atunci vorbim de Cornişa şi Teatru? Vorbim de o stradă de 654 metri cât este Maramureş? Nu înţeleg unde este blocajul. În condiţiile în care noi am reabilitat peste 100 km de străzi în municipiu şi am modernizat şi străzi care nu erau cu asfalt, dacă mergeam în ritmul acesta de lucru în loc de 100 km de străzi eram pe la 5-6 km. Primăverii are 1,2 kilometri şi Maramureş şase sute şi ceva de metri”, a declarat Flutur.

Acesta a comentat afirmaţia lui Portariuc despre faptul că toţi avem de lucrat 50 de ani non-stop să ajungem SUA din urmă: „El are de lucru 150 de ani să-i ajungă din urmă!”.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani