Prima pagină » Este unul dintre cele mai îndrăgite restaurante şi a fost premiat cu locul 1 de Camera de Comerţ

Este unul dintre cele mai îndrăgite restaurante şi a fost premiat cu locul 1 de Camera de Comerţ

 

Cel mai frecventat restaurant din centrul municipiului Botoşani, locul în care se poate mânca, potrivit botoşănenilor, cea mai bună pizza, 

cele mai bune paste şi cel mai delicios burger, dar şi creveţi ori tradiţionalele scrijeli, este şi cel mai tare restaurant din punct de vedere economic.

Cunoscutul „La Strada”, de pe Pietonalul Unirii, a fost premiat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură cu locul 1 în Topul judeţean al firmelor ediţia 2015, categoria restaurante.
Restaurantul „La Strada” a reuşit să ajungă pe primul loc după ce la ediţia de anul trecut a Topului a fost pe locul trei, depăşind rivali care au o capacitate dublă sau chiar triplă a localurilor.

Omul de afaceri Paul Tomescu, proprietarul restaurantului La Strada, a declarat că ascensiunea pe primul loc este datorată la doi factori determinanţi.

„Este vorba despre foarte multă muncă, de o echipă care pune pasiune, care îşi tratează clienţii cu respect de la primul contact la masă şi până la echipa din bucătărie care face totul ca acele persoane care vin în La Str

ada să primească cele mai bune preparate. Vreau să le mulţumesc tuturor clienţilor pentru că au încredere în noi, în munca şi în pasiunea noastră şi că se reîntorc în La Strada ori de câte ori au ocazia”, a declarat Paul Tomescu.

Potrivit Camerei de Comerţ, firma care deţine restaurantul La Strada, a avut în 2014 o cifră de afaceri de 1,59 milioane lei, 25 de salariaţi, un profit brut din exploatare de 29.800 lei.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani