Prima pagină » Ţurcanu a visat să construiască 5, dar Sorescu începe lucrările la primul

Ţurcanu a visat să construiască 5, dar Sorescu începe lucrările la primul

A visat Florin Ţurcanu la el, dar îl va construi Gheorghe Sorescu. Consiliul Judeţean Botoşani va investi, în cele din urmă, în amenajarea unui parc industrial în oraşul Bucecea, în locul fostei fabrici de zahăr.

Vicepreşedintele cu atribuţii de preşedinte al Consiliului Judeţean, liberalul Gheorghe Sorescu, a anunţat că va fi demarată procedura de autorizare a parcului industrial de la Bucecea.
Consiliul Local Bucecea a acordat 8 hectare de teren companiei Parcuri Industriale, din al cărui acţionariat face parte, pentru dezvoltarea unui parc industrial.

„Nouă ne trebuiau minim 5 hectare şi aveam 3,7 hectare. Am fost în situaţia în care să închidem activitatea la Parcuri Industriale. Pentru autorizare avem 40.000-50.000 lei, banii sunt în contul firmei”, a declarat Gheorghe Sorescu.

Acesta a precizat că trebuie făcute estimări cu privire la costurile pentru degajarea terenului de resturile de betoane care au rămas din fosta fabrică de zahăr de la Bucecea.
Ideea înfiinţării unui parc industrial la Bucecea, precum şi cea a înfiinţării firmei Parcuri Industriale, care are în acţionariat CJ-ul şi mai multe primării care ar trebui să pună la dispoziţie terenuri pentru dezvoltarea de parcuri industriale, aparţine fostului preşedinte al CJ, Florin Ţurcanu.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani