Prima pagină » Investeşte în prima fabrică de napolitane din Botoşani şi singura din toată Moldova

Investeşte în prima fabrică de napolitane din Botoşani şi singura din toată Moldova

Un om de afaceri din Botoşani va deschide în 2016 prima fabrică de napolitane din judeţ şi singura care va funcţiona în toată regiunea Moldovei.

Compania Casa Pâinii, cel mai mare jucător pe piaţa panificaţiei-patiseriei din judeţ, va investi în deschiderea unei linii de producere a napolitanelor.

Florian Moruzi, managerul general al Casa Pâinii, a precizat, pentru BanulBotosanean.ro, că a negociat deja achiziţia liniei de producţie. „Este vorba despre o linie de producţie fabricată în Germania şi vom avea la Casa Pânii, la Botoşani, singura fabrică de napolitane din toată Moldova. Au mai fost la Iaşi şi Suceava, dar nu mai produce niciuna. De la Botoşani mai găseşti fabrică de napolitane abia la Miercurea Ciuc”, a declarat Florian Moruzi.

Acesta a precizat că va începe producţia în 2016 şi va vinde atât în Botoşani, cât şi în Suceava, Iaşi şi celelalte judeţe ale regiunii.
Compania Casa Pânii deţine brandurile Casa Pânii pe segmentul de panificaţie şi Casa Dulce pe segmentul de patiserie-cofetărie, iar napolitanele vor fi integrate în brandul Casa Dulce.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani