Prima pagină » Vinde pâine cu 1 EURO bucata şi botoşănenii o cumpără toată

Vinde pâine cu 1 EURO bucata şi botoşănenii o cumpără toată

Cel mai mare panificator din judeţ a produs un sortiment de pâine care chiar se vinde „ca pâinea caldă”, în ciuda preţului piperat pentru Boto

şani. Cea mai mare fabrică de pâine din judeţul Botoşani, Casa Pâinii a dat lovitura cu pâine din gama de lux pe care o vinde la preţul de un euro bucata.

De la sfârşitul lunii august, în magazinele Casa Pâinii au fost introduse la vânzare pâinile Gartnerbrot și Son

nenkorn, reţete nemţeşti, şi fiecare pâine costă 4,5 lei. 

„Vânzările merg foarte bine. Nesperat de bine din cauza preţului. S-ar părea că există o piaţă pentru produsele de lux, oameni care vor să dea mai mulţi bani pentru că nu cumpără mai mult de două-trei pâini pe săptămână. Necumpărând în fiecare zi, cheltuiala cu produsul finit este aceeaşi doar că vor să mănânce ceva mai bun. Nu mă aşteptam să fac de două ori pe săptămână dar am făcut în fiecare zi pâine nemţească”, a declarat Florian Moruzi, managerul general al firmei Casa Pânii SRL.

Acesta a spus că pâinile Gartnerbrot și Sonnenkorn se vor vinde doar în magazinele din reţeaua Casa Pânii pentru că la alţi distribuitori ar trebui să se vândă cu cel puţin 5 lei per bucată, iar el ţine ca preţul să fie de 4,5 lei.

„Doar pentru cunoscători, pentru cei care apreciază calitatea germană și prețul de 1 euro pe bucată. Gartnerbrot și Sonnenkorn sau spaima pachetelor de unt, în magazinele Casa Pâinii Botoșani din 28 august”, este scurta descriere a noilor sortimente de pâine de la Casa Pânii Botoşani, potrivit lui Florian Moruzi.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani