Prima pagină » 1000 de solicitări de locuinţe sociale şi ANL. În ultimii ani nu s-a construit nimic

1000 de solicitări de locuinţe sociale şi ANL. În ultimii ani nu s-a construit nimic

Municipiul Botoşani are nevoie de peste 1.000 de locuinţe sociale şi ANL pentru a acoperi cererea venită din partea tinerilor şi a cazurilor sociale, iar în ultimii ani nu s-a construit nimic.

Abia la începutul lui septembrie s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construirea de noi locuinţe în viitorul cartier ANL Şoseaua Iaşiului, la Bucureşti urmează să se organizeze şi licitaţia pentru construirea lor, fiind realizate din fonduri guvernamentale.
Viceprimarul Marius Buliga a declarat că şi la audienţele de marţi au fost peste 20 de cazuri în care s-au solicitat locuinţe ANL şi sociale.

„Avem peste 1.000 de solicitări pentru locuinţe, iar cele mai vechi sunt de prin 2007, însă acei tineri care au solicitat locuinţe ANL îndeplinesc şi acum condiţiile impuse privind limita de vârstă. Oricum, am înţeles că s-au modificat condiţiile şi vârsta maximă pe care o pot avea solicitanţii a crescut de la 35 la 38 de ani”, a declarat Marius Buliga.

Acesta a precizat că le spune botoşănenilor care solicită locuinţe că promisiunile Guvernului PSD se materializează prin construcţia cartierului de locuinţe ANL pe Şoseaua Iaşiului, iar celor care solicită locuinţe sociale le spune că în măsură ce se eliberează locurile în fondul locativ al municipalităţii se acordă locuinţe primilor de pe listă.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani