Prima pagină » Cursuri de dans popular şi muzică pentru tinerii din Botoşani. Vezi unde şi când au loc!

Cursuri de dans popular şi muzică pentru tinerii din Botoşani. Vezi unde şi când au loc!

Asociaţia Judeţeană a Organizatorilor de Evenimente Botoşani şi Consiliului Judeţean Botoşani vă invită în perioada 27 – 29 august 2015 să participaţi la cursurile şi workshop-urile de muzică şi dans popular cuprinse în proiectul cultural Festivalul Naţional de Muzică şi Dans Popular "Cânt şi Joc Moldovenesc", activităţile se vor desfăşura după următorul program:

Joi, 27 august 2015, ora 17.00, în sala studio de la Casa Tineretului Botoşani:
– Curs şi workshop tematic de dans si muzică populară
Vineri, 28 august 2015, ora 17.00 , în sala studio de la Casa Tineretului Botoşani:
– Curs şi workshop tematic de dans si muzică populară
Duminică, 30 august 2015:
ora 11.00, în sala studio de la Casa Tineretului Botoşani
– Curs şi workshop tematic de dans si muzică populară
ora 16.00, în zona de festivităţi de la Botoşani Shopping Center
– Spectacol musical – coregrafic (elevii şi tinerii care au participat la cursurile şi workshop-urile tematice de dans si muzică populară vor prezenta în acest spaţiu / cadru neconvenţional momentele artistice musical – coregrafice învăţate la aceste activităţi. În cadrul acestui eveniment public va fi lansată invitaţia de participare la ediţia I a Simpozionului cultural de promovare a valorilor, tradiţiilor si obiceiurilor populare).

„La aceste activităţi pot participa elevi şi tineri cu pasiune pentru dans şi muzica populară, înscrierea la aceste activităţi se realizează prin completarea fişei de înscriere care se găseste la sediul Asociaţiei Judetene a Organizatorilor de Evenimente Botoşani. Formularul de înscriere poate fi solicitat la adresa de email info.evenimente@yahoo.com sau descărcat de pe site-ul www.impresarieri.ro”, a declarat Flavius Alin Damean, coordonator proiect.

Proiectul este realizat în perioada 25 iulie – 30 septembrie 2015 în parteneriat cu Societatea Culturala “Arlechin” Botosani, Grădiniţa Nr. 21 „Şotron” Botoşani, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Botoşani, Asociaţia Judeţeană de Dans Sportiv Botoşani, Centrul Judeţean de Promovare a Tradiţiilor Botoşani şi Centrul Judeţean de Voluntariat Botoşani.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani