Prima pagină » Se face Summer Fest. Liberalii au mutat festivalul în Centrul Vechi

Se face Summer Fest. Liberalii au mutat festivalul în Centrul Vechi

Consilierii locali au votat, în cele din urmă, bugetul pentru organizarea Summer Fest. Acesta se va derula în perioada 28-29-30 august în Centrul Istoric.

„Salut amendamentul pentru suplimentarea bugetului acestui eveniment pentru botoşăneni. Dacă una dintre condiţii pe care o impuneţi este cea să facem festivalul în Centrul Istoric, putem oferi, chiar dacă mai este o săptămână, un eveniment de calitate cu trupe prestigioase”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Consilierul local independent Paul Onişa a declarat că Summer Fest reuşeşte să bucure foarte mulţi botoşăneni. „Să oferim botoşănenilor un eveniment anual de calitate. Suntem codaşi în faţa comunelor. Să luăm banii pentru cei zece supermani(n.r.: de la asocierea dintre municipalitate şi Asociaţia Timpul) şi să-i dăm la acest festival. Merită săracii oameni să se bucure odată pe an la acest eveniment anual şi cu tradiţie”, a precizat Onişa.

Votul pentru acest eveniment a stârnit contre între consilierii locali.

„Citesc în presa locală, zilele nordului, zilele harbuzului, orice UAT mărunt reuşeşte să găsească fonduri şi să organizeze festivaluri de amploare şi cel mai mare UAT nu reuşeşte? Eu nu o înţeleg pe doamna Cătălina Lupaşcu, aveţi o frustrare asupra faptului că anul trecut aţi fost obligată să faceţi festival fără fonduri şi acum plătiţi cu aceeaşi monedă. Aş vrea să depăşiţi aceste frustrări personale în interesul botoşănenilor. Vă rog eu!”, a spus Gheorghe Ursuleanu, consilieri PPDD, după care şi-a cerut scuze în faţa Cătălinei Lupaşcu pentru ce a spus.

Proiectul a fost votat în unanimitate de cei 14 consilieri prezenţi, după ce în primă fază picase la vot pentru că unii consilieri PNL nu au vrut ca festivalul să fie pe Unirii, ci în Centrul Vechi.

Primăria va avea la dispoziţie 90.000 lei pentru acest eveniment.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani