Prima pagină » VIDEO 1000 de botoşăneni au înotat, au făcut plajă şi au băut bere în acest loc în week-end

VIDEO 1000 de botoşăneni au înotat, au făcut plajă şi au băut bere în acest loc în week-end

Ştrandul de la marginea municipiului Botoşani este plin ochi la sfârşit de săptămână. La marginea municipiului Botoşani, la intrarea dinspre Iaşi, se află cel mai apreciat complex de agrement pe timp de vară. Ştrand, piscine pentru copii, SPA cu bazin cu apă din salina Cacica, grădină de vară, toate acestea sunt la complexul Lebăda. Sătui să tot aştepte finalizarea lucrărilor municipalităţii la Parcul de agrement Cornişa, de la intrarea dinspre Suceava, în ultimele week-enduri peste 1000 de botoşăneni au mers la Lebăda.

Acesta este singurul complex de agrement mai mare din Botoşani, piscine de dimensiuni mai mici fiind la câteva pensiuni din municipiu.

„Duminica asta care a trecut am avut doar la ştrand 400 de persoane şi de vineri până duminică au venit peste 1000. Sâmbătă am avut la bazinul cu apă sărată toate cele 32 de şezlonguri ocupate încă de la ora 11.30. Am avut un week-end bun”, a spus unul dintre reprezentanţii complexului Lebăda.

Luni şi marţi au fost peste 100 de clienţi zilnic la ştrandul din aer liber şi ploile anunţate pentru după-amiază au făcut ca numărul lor să nu fie mai mare.

CLICK AICI PENTRU VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=FFu_ej1QkGc&feature=youtu.be

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani