Prima pagină » Unul dintre cei mai importanţi businessmani a deschis un restaurant cu semnătură de chef

Unul dintre cei mai importanţi businessmani a deschis un restaurant cu semnătură de chef

New entry în industria restaurantelor. Unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din judeţ, Cornel Şfaiţer, a deschis un restaurant în mijlocul comunei sale natale, Vorona, iar investiţia poate fi descrisă printr-un singur cuvânt: eleganţă.

Salon Crescendo a fost inaugurat cu mare fast prin nunta lui chef Silviu Furdui, căruia omul de afaceri Cornel Şfaiţer i-a fost naş de cununie. De altfel, o parte din meniul de la Salon Crescendo poartă semnătura lui chef Furdui, fiind unul dintre restaurantele unde platingurile arată ca în reviste sau ca în emisiunile de cooking.

„Unii vă promit bun gust și rafinament. Alții bucate tradiționale ca la mama acasă. Sunt și restaurante care făgăduiesc specialități italienești sau mâncare chinezească. Noi nu vă promitem nimic din toate acestea. Noi vă dăm o fărâmă din inima Voronei pentru ziua în care vă uniți destinele, pentru ziua în care vă creștinați copilul, pentru ziua în care mai adăugați un an în șiragul vieții. Sunt zile de neuitat în care noi vă dăm o parte din sufletul nostru, din inima Voronei noastre dragi. Vă așteptăm cu brațele deschise și, mai ales, cu sufletul deschis”, este mesajul cu care Salon Crescendo îşi aşteaptă clienţii.


Cel mai îndrăgit chef botoşănean, Silviu Furdui, şi-a petrecut în Salon Crescendo cea mai frumoasă noapte din viaţa sa, cea a căsătoriei. La eveniment a cântat celebra trupă Talisman. 

„În sufletul Voronei m-am născut, tot acolo am copilărit, în sufletul Voronei eu cu Adriana ne-am legat în faţa lui Dumnezeu şi tot acolo ne-am distrat. Mulţumim Salon Crescendo pentru seara minunată, mulţumim pentru căldura cu care ne-aţi primit, mulţumim pentru ospitalitate şi pentru serviciile de înaltă clasă”, a spus chef Silviu Furdui.

Puteţi urmări postările Salonului Crescendo şi pe contul de Facebook AICI!

O parte din preparatele servite la Salon Crescendo poartă semnătura lui chef Silviu Furdui şi conferă o notă exclusivistă restaurantului la nivel de judeţ. 

Omul de afaceri Cornel Şfaiţer, soţia acestuia, Daniela Şfaiţer, şi sora lui, Tatiana Furdui, sunt artizanii investiţiei de la Vorona, cea mai activă comună din punct de vedere turistic din judeţul Botoşani. 

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean