Prima pagină » Vremea se va încălzi după 1 iulie, însă vor fi și ploi! VEZI CÂND!

Vremea se va încălzi după 1 iulie, însă vor fi și ploi! VEZI CÂND!

Vremea se va încălzi treptat în majoritatea regiunilor țării, începând cu 1 iulie, și va deveni chiar caniculară, săptămâna viitoare, în anumite zone, unde temperaturile vor depăși în medie 30 de grade.

 

La începutul acestei săptămâni și în jurul datei de 7 iulie sunt posibile precipitații slabe cantitativ în majoritatea regiunilor țării, conform estimării evoluției valorilor termice și a precipitațiilor în intervalul 29 iunie — 12 iulie, publicată pe site-ul Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).
În Moldova, până în jurul datei de 4 iulie, valorile termice vor fi apropiate de normalul pentru această perioadă a anului, cu maxime ce vor oscila, în medie regională, între 25 și 28 de grade și minime între 13 și 16 grade.Apoi vremea se va încălzi, astfel că, în cea de-a doua săptămână, vremea va deveni călduroasă, izolat caniculară, cu medii regionale ale temperaturilor diurne de până la 33 de grade și a celor nocturne de până la 18 grade. Averse slabe pe arii restrânse pot apărea în intervalul 1 și 3 iulie și în jurul datei de 7 iulie, informează meteorologii.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)