Prima pagină » De la Mamaia şi până în Vamă, tot litoralul cucerit de mâncarea gătită de un botoşănean

De la Mamaia şi până în Vamă, tot litoralul cucerit de mâncarea gătită de un botoşănean

Un botoşănean cucereşte litoralul, după ce a devenit chef într-un restaurant de lux din Bucureşti. Cel mai în vogă chef botoşănean, chef Silviu Furdui, găteşte în această vară pe litoral, la Sandalandala, în Vama Veche.

„Da….dacă îmi spunea cineva anul trecut ca o sa lucrez în Vama,îi ziceam că e nebun, dar încerc să mă adaptez locului. Tot sezonul estival voi fi împreună cu chef Albert Ciucur şi o întreagă echipă la Sandalandala, un superb loc din Vama Veche. Cred că ne va prinde octombrie aici pentru că o să avem şi două nunţi pe plajă şi oamenii vor să le gătesc pe plajă”, a spus chef Furdui.

Zilnic intră 300-400 de corturi cu oameni care petrec non-stop şi care au nevoie de mâncare bună. Dar la restaurantul unde găteşte botoşăneanul Silviu Furdui vin turişti de pe tot litoralul să mănânce pentru că s-a dus vestea că în Vamă este un restaurant unde este cea mai bună mâncare din Vamă până la fiţoasa staţiune Mamaia. Atât calitatea preparatelor, cât şi platingul, modul în care sunt puse în farfurie, totul este de top şi cucereşte orice turist vrea să mănânce bine pe litoralul românesc.

„Multe salate şi câteva preparate vedetă cu ar fi cârnatul homemade cu varză roşie fiartă în suc de mere, ceafă de porc gătită slow-cook cinci ore, cu cartofi noi şi sos de hribi, hamburgerul nostru foarte bun, coaste de porc cu sos BBQ, sardine pe plita, midii. Cu toată sinceritatea, suntem în top ….vin turiştii din Mamaia şi mănâncă la noi”, a mai spus botoşăneanul Silviu Furdui.

Programul lui Furdui este unul infernal, de la 8 dimineaţa până la miezul nopţii, zilnic, dar spune că şi-a gestionat bine timpul pentru a putea face faţă volumului de muncă.
Banulbotosanean.ro vă prezintă câteva dintre platingurile cu care chef Furdui a cucerit litoralul.

 


BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean