Prima pagină » VIDEO Întâlnire Portariuc-Ciubotaru pentru rezolvarea problemelor de la Cornişa

VIDEO Întâlnire Portariuc-Ciubotaru pentru rezolvarea problemelor de la Cornişa

Lucrările la Parcul Cornişa sunt în întârziere faţă de graficul stabili, iar reprezentanţii antreprenorului general, firma Electroalfa, s-au întâlnit cu cei ai Primăriei pentru a găsi soluţii pentru remedierea problemelor. Primarul Ovidiu Portariuc şi omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, preşedintele grupului de firme Electroalfa, s-au întâlnit, împreună cu echipele lor, pentru a stabili soluţii la problemele ivite la lucrările de construcţie a parcului Cornişa.

„Suntem puţin în urma graficului, dar căutăm să găsim soluţii. Este greu, dar facem eforturi. Discuţia a avut ca obiect găsirea de soluţii pentru a finaliza în termen. Probleme sunt multiple, dar depunem toate eforturile pentru remediere. Sunt tot felul de probleme, inclusiv de probleme de proiectare, de detalii de proiectare. Analizăm şi o să găsim soluţiile. O problemă este legată de patinoar, unde licitaţia mai are nevoie de nişte aprobări, dar este o altă licitaţie. Am spus doar că am determinat problemele, cine sunt cei responsabili şi acum lucrează la soluţii. Urmează să ne mai întâlnim cu domnul primar”, a declarat omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru, preşedintele grupului de firme Electroalfa.

Una dintre problemele cu care se confruntă constructorul este lipsa de detalii la partea de proiectare, cei care au fost implicaţi în proiectarea Parcului Cornişa fiind anchetaţi de DNA într-un alt dosar, iar calculatoarele lor fiind sechestrate de procurori, ceea ce afectează şi lucrările de la Cornişa.
Echipele celor două părţi, Primărie şi Electroalfa, se vor mai întâlni şi joi. „Vom avea şi joi o întâlnire şi vom prezenta soluţiile”, a declarat primarul Portariuc.

Construcţia Parcului Cornişa trebuie finalizată până în decembrie 2015 şi nu se ştie dacă în cazul nerespectării termenului se pierde finanţarea europeană integral, care este de 50% din total, sau doar pentru partea nefinalizată.

VIDEO AICI: https://www.youtube.com/watch?v=ju4Xok9tq84

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean