Prima pagină » Prinde Biletul Norocos la Cine Grand!

Prinde Biletul Norocos la Cine Grand!

Jumătatea lunii iunie vine cu o super campanie pentru clienții Cine Grand! „Biletul Norocos” este cea mai nouă promoție Cine Grand dedicată iubitorilor de filme și va avea ca premiu două abonamente la film valabile până la sfârșitul anului. Abonamentele includ două intrări gratuite pe săptămână în multiplexurile Cine Grand!

 

Ziua de 15 iunie dă startul campaniei desfășurate în multiplex-urile din Titan și Botoșani. Clienții care vor cumpăra bilete la film la Cine Grand, vor primi un talon răzuibil la fiecare bon fiscal. După ce vor răzui taloanele oferite la box office, participanții vor afla dacă au câștigat unul din cele două mari premii oferite de Cine Grand.

„Am dat startul unei campanii interactive pe care Cine Grand o dedică iubitorilor de filme! Cei care își doresc să vadă cele mai noi filme au acum șansa să o facă fără a plăti vreun bilet pînă la finalul anului și acest lucru doar prin intermediul campaniei Biletul Norocos! Vă așteptăm pe toți în număr cât mai mare pentru a deveni membrii în elita Cine Grand!” a declarat Cătălin Sbână, manager Cine Grand Romania.

Campania să desfășoară până la sfârșitul lunii august!

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)