Prima pagină » O combinaţie ce elimină ridurile, kilogramele în plus şi celulita!

O combinaţie ce elimină ridurile, kilogramele în plus şi celulita!

Este o reteta simpla pentru improspatarea si revigorarea pielii si, in acelasi timp, o bautura sanatoasa, care poate fi introdusa in dieta ca o gustare intre mese, fiind ideala pentru micul dejun sau cina.

 

Preparatul se obtine din ingrediente care s-au dovedit a fi benefice pentru ten, reglarea greutatii corporale si ameliorarea aspectului celulitei.

Pentru aceasta bautura ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

Iaurt – functioneaza perfect in eliminarea tesuturilor adipoase din organism si regleaza digestia multumita bacteriilor benefice cu o influenta pozitiva asupra tractului digestiv.

Afine, capsuni, mure, zmeura sau coacaze – antioxidanti puternici si surse bogate de vitamina C. Aceste fructe stimuleaza productia de colagen, protejeaza pielea si sunt bune pentru sistemul imunitar.

Ghimbir – imbunatateste circulatia sangelui, tonifica pielea si ii confera un aspect mai tanar, ajuta la combaterea crampelor si a durerilor musculare.

Banana – contine cantitati uriase de calciu care contribuie la reglarea retentiei de apa in organism, astfel ajutand la reducerea celulitei din stratul subepidermic.

Modul de preparare:

– Pune iaurt rece (aproximativ 200 ml) intr-un recipient si apoi, daca vrei, poti adauga cateva cuburi de gheata pentru a obtine o bautura mai revigoranta.

– Adauga peste iaurt combinatia ta preferata de fructe (de exemplu, 5-6 capsuni si o banana sau orice alta combinatie, insa trebuie sa folosesti fructele enumerate mai sus)

– Datorita gustului sau puternic, ai grija cat de mult ghimbir adaugi in amestec. Ca sa fii sigur ca nu exagerezi, adauga pentru inceput o bucata nu mai mare decat unghia de la degetul mare.

– De asemenea, in functie de preferintele tale, poti adauga inclusiv frunze de menta sau scortisoara si miere.

– Dupa ce ai adaugat peste iaurt toate ingredientele, amesteca-le cu ajutorul unui blender.

Poti ajusta cantitatile dupa bunul-plac astfel incat sa obtii gustul si textura dorita, dar este important sa retii ca bautura trebuie bauta in stare cat mai proaspata, asa ca cel mai indicat este sa o consumi imediat dupa preparare.

Aceasta bautura nu trebuie sa lipseasca din dieta ta zilnica. Dupa ce o vei consuma zilnic, te asigur ca in scurt timp rezultatele se vor face simtite.

Sursa: Secretele.com

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)