Prima pagină » Târg de jucării confecţionate manual

Târg de jucării confecţionate manual

Muzeul Județean Botoșani organizează, în colaborare cu Asociația Buzzmedia, vineri, 29 mai 2015, „Târgul de jucării confecționate manual”, eveniment ce se va desfășura la Muzeul de Etnografie, în intervalul orar 9.00 – 17.00.

În așteptarea Zilei Copilului, în dorința înțelegerii de către cei mici a modului de recreere a generațiilor trecute și apropierii lor de ceea ce este specific românesc, botoşănenii pot să admire creațiile artiștilor și meșterilor populari: Aurora Sauciuc, Georgeta Silion, Olimpia Vatavu, Mihaela Ungureanu, Petrică Timofticiuc și Petru Savici. Realizate din materiale tradiționale, fire, pănușe sau lemn, tricotate, croșetate, asamblate sau sculptate, jucăriile impresionează prin aspect și diversitate, creând, ele însele, o lume a copiilor, pentru copii și nu numai.
„Sperăm ca vizita pe care o veți face pe Bulevardul Mihai Eminescu nr. 50 să fie un prilej de relaxare, de apropiere de tradiția românească și de încântare!”, a precizat Laura Tocariu, directorul Muzeului de Etnografie.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)