Prima pagină » Nu îţi vine să crezi ce a făcut Flutur în fiecare zi de când este Portariuc primar

Nu îţi vine să crezi ce a făcut Flutur în fiecare zi de când este Portariuc primar

Războiul politic dintre Cătălin Flutur, fostul primar al municipiului Botoşani, şi Ovidiu Portariuc, a fost reluat la intensitate maximă după ce aceştia au intrat în linie dreaptă pentru pregătirea campaniei pentru alegerile locale de anul viitor.

Portariuc l-a acuzat pe Flutur că a lăsat Primăria fără bani de investiţii din cauza corecţiilor financiare primite la proiectele cu fonduri europene derulate până în 2012, iar Flutur l-a acuzat pe actualul primar că nu a făcut nimic timp de trei ani.

Flutur a organizat, miercuri, o conferinţă de presă la sediul Locativa SA, în care l-a acuzat pe Portariuc de faptul că a lipsit de la muncă şi s-a folosit de tema posibilelor corecţii financiare pentru a nu se prezenta la job-ul pe care l-a primit de la botoşăneni.

La trei ani de la pierderea alegerilor în faţa lui Portariuc, Flutur a prezentat o statistică cel puţin interesantă şi care arată că l-a urmărit în fiecare zi la ce oră a venit la birou actualul primar şi la cât a plecat, în ce zile a venit şi când nu.

„El spune: Eu sunt cel care nu a făcut nimic, eu nu sunt la serviciu, mă duc să rezolv corecţia. Domnul primar are o medie de 2,5 zile pe săptămână prezenţă la serviciu. În rest a fost plecat să rezolve această problemă sau a venit la 10 şi a plecat la 1. Bucuria cea mai mare este că dacă tot nu putem să facem hai să ne războim cu unul care poate să-i devină un concurent”, a declarat Flutur.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean