Prima pagină » Încă din 1923 un doctor a descoperit cauzele apariţiei cancerului şi cum se poate vindeca

Încă din 1923 un doctor a descoperit cauzele apariţiei cancerului şi cum se poate vindeca

„Lipsa de oxigen si aciditatea reprezinta cele doua fete ale aceleiasi monede: cele doua probleme sunt strans interconectate si se conditioneaza reciproc.” Daca te confrunti cu probleme de aciditate crescuta, automat organismul tau nu se oxigeneaza in mod corespunzator, si viceversa. „Un mediu acid este privat de oxigen”, a afirmat Dr. Warburg.

 

In anul 1923, acesta a descoperit in mod oficial cauza aparitiei cancerului. Acest adevar este tainut, fiind cunoscut doar de un numar restrans de oameni. In anul 1931, cercetatorul german Otto Heinrich Warburg a primit Premiul Nobel pentru descoperirea cauzelor fundamentale ale aparitiei cancerului.

Cancerul este rezultatul unui stil de viata care contravine fiziologiei firesti a corpului uman! Vrei sa afli motivul concret al aparitiei acestei boli? Ei bine, acesta consta, in esenta, in interactiunea a doi factori: sedentarismul, care favorizeaza un mediu acid insuficient oxigenat, si adoptarea unei alimentatii antifiziologice bazata pe alimente acidifiante.

Lipsa de oxigen la nivel celular creeaza un mediu acid, iar aciditatea celulelor elimina rezervele de oxigen. Dr. Warburg a afirmat: „Lipsa de oxigen si aciditatea reprezinta cele doua fete ale aceleiasi monede: cele doua probleme sunt strans interconectate si se conditioneaza reciproc.” Cu cat gradul de aciditate din organism este mai crescut, cu atat deficitul de oxigen in corp va fi mai mare, iar rezervele insuficiente de oxigen determina instalarea unui mediu acid. Un mediu acid este un mediu lipsit de oxigen.

„Reducerea cu 35% a nivelului de oxigen dintr-o celula sanatoasa transforma acea celula intr-o celula canceroasa pentru o perioada de doua zile”, sustinea Dr. Warburg. „Toate celulele normale depind de existenta oxigenului pentru a supravietui, dar celulele canceroase pot trai si fara. Aceasta regula nu admite exceptii”.

Tesuturile canceroase sunt acide, iar tesuturile sanatoase sunt alcaline

In cartea sa „Metabolismul tumorilor”, Dr. Warburg a indicat faptul ca toate formele carginogene intrunesc doua conditii de baza: aciditatea sanguina si hipoxia (deficitul de oxigen). Celulele tumorale sunt anaerobe, neputand supravietui pe fondul unor concentratii de oxigen ridicate. Aceste celule pot supravietui numai intr-un mediu lipsit de oxigen, hranindu-se cu glucoza.

Cancerul reprezinta un mecanism de aparare la care celulele recurg pentru a supravietui intr-un mediu acid si lipsit de oxigen. Intr-un mediu alcalin bogat in oxigen, celulele sanatoase functioneaza normal.

Citeşte integral pe secretele.com

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)