Prima pagină » O companie din Botoşani joacă într-o altă ligă: cifră de afaceri de 500 milioane lei

O companie din Botoşani joacă într-o altă ligă: cifră de afaceri de 500 milioane lei

Una dintre cele mai mari companii din judeţul Botoşani „joacă” într-o altă ligă pentru mediul de afaceri local. Grupul de companii Elsaco, condus de omul de afaceri Valeriu Iftime, va ajunge în 2015 la o cifră de afaceri de 500 milioane lei, de trei ori mai mare decât în 2014.

Potrivit ziarului Bursa.ro, firma condusă de Elsaco estimează un profit brut de 12,5 milioane lei pentru 2014.

„Creșterea estimată pentru anul în curs ia în calcul două proiecte extrem de importante pe care le-am câștigat alături de partenerii noștri și care au ca termene de finalizare anul 2015. Cele mai noi proiecte sunt construcția unui grup de cogenerare pentru alimentarea cu energie termică a municipiului Oradea și retehnologizarea Magistralei 2 a rețelei de transport energie termică din Iași. Rezultatele obținute la nivel de grup în primele trei luni ale anului ne fac să fim optimiști în privința estimărilor de la începutul anului 2015”, a declarat Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al Grupului Elsaco.

Începând cu 2015, Elsaco monitorizează atent piețele din Moldova și Serbia unde urmează a fi lansate licitații pe proiecte de reabilitare termoficare şii reţele hidroedilitare, cu finanțare BERD.
Elsaco Group funcționează în prezent ca un holding cu aproape 500 de angajați.


BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean