Prima pagină » Portariuc face anunţul care poate da peste cap alegerile de anul viitor

Portariuc face anunţul care poate da peste cap alegerile de anul viitor

Primarul Ovidiu Portariuc anunţă că în septembrie se va începe construcţia a 12 blocuri ANL pe terenul Armatei. La intrarea în municipiul Botoşani, dinspre Iaşi, va fi construit un cartier ANL pe fostul teren al Armatei, iar primarul Ovidiu Portariuc susţine că în primă fază vor fi construite 12 blocuri cu 132 de apartamente.

„Avem convingerea că începând cu toamna acestui an, cu sfârşitul lunii septembrie, vor începe lucrările pentru primele 12 blocuri de locuinţe don cartierul ANL Şoseaua Iaşului. În urma discuţiilor avute săptămâna trecută la Ministerul Dezvoltării cererea Botoşaniului a fost inclusă pe lista sinteză. Este un proiect mai mare, de 600 de apartamente, care va fi etapizat. Prima etapă va începe în acest an”, a precizat primarul Ovidiu Portariuc.

Primăria a transmis de săptămâna trecută către Agenţia Naţională de Locuinţe toată documentaţia de la noul cartier, care urmează să fie discutată în Comisia Tehnico Economică. „Ţinând cont de toate licitaţiile şi de termene estimăm o perioadă de aproximativ trei luni şi în luna septembrie să fie semnat contractul de lucrări şi să înceapă”, a mai adăugat Portariuc.

Dacă anunţul făcut de Portariuc se materializează în toamnă, atunci 132 de familii de botoşăneni ar putea primi locuinţe în 2016, atunci când vor fi alegeri pentru postul de primar, iar aceste locuinţe ar putea cântări decisiv în viitoarea confruntare electorală.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean