Prima pagină » Într-o pauză de Facebook sau de la vreun joc poţi trimite indexul la apă prin SMS

Într-o pauză de Facebook sau de la vreun joc poţi trimite indexul la apă prin SMS

Confort sporit pentru botoşăneni! Compania de apă a judeţului şi-a instalat un soft care ajută firma să ţină gestiunea automată a indexurilor la consumul de apă, iar pe botoşăneni îi scuteşte de drumurile până la sediul companiei pentru a raporta consumul de apă din apartament sau casă.

Toate reţelele de telefonie oferă acum SMS-uri în reţea sau în afară incluse în tariful lunar, iar asta înseamnă că indexul la apă poate fi trimis gratuit.

„S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță că începând cu luna mai 2015, pune la dispoziția utilizatorilor posibilitatea declarării indexului prin SMS la trei numere de telefon, la tarife normale, din principalele reţele care operează în judeţ”, a declarat Gabriel Cîrlan, directorul general al Nova Apaserv SA.

Acesta a precizat că acest mod de raportare a indexului ajută compania deoarece un soft introduce automat datele primite şi nu mai este nevoie ca un angajat să facă asta.

Numerele de telefon la care se poate trimite indexul la apă prin SMS sunt: 0746919594 – Orange; 0732954680 – Vodafone; 0769014756 – Telekom.
A.C.

Accesați următorul link: http://www.apabotosani.ro/imagini/GhidSMS.png, pentru ghidul de transmitere index prin SMS.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean