Prima pagină » Este cel mai mare jucător pe piaţa de profil şi reduce preţurile înainte de tăierea TVA

Este cel mai mare jucător pe piaţa de profil şi reduce preţurile înainte de tăierea TVA

A redus preţurile cu o lună înainte ca statul să reducă TVA! Anunţul Guvernul de reducere a TVA-ului la produsele agro-alimentare ieftineşte preţurile înainte de a intra în vigoare la 1 iunie.

Cea mai mare firmă de panificaţie-patiserie din judeţul Botoşani, Casa Pâinii, a anunţat că a redus preţurile la produsele proprii cu 15 până la 20%. „Am redus prețul la produsele de patiserie cu 15—20% într-o anticipare a reducerii TVA la produse la 9%, în toate magazinele noastre și punctele de vânzări ambulante”, a declarat Florian Moruzi, directorul general al companiei botoşănene Casa Pâinii SRL.

Omul de afaceri Florian Moruzi arată că după ieftinirea pâinii cauzată de reducerea TVA şi celelalte produse ale companiei pe care o conduce se vor ieftini la raft ca urmare a reducerii acestei taxe.

Având în vedere anvergura afacerilor derulate de Casa Pânii la nivel regional este de aşteptat ca şi ceilalţi jucători de pe piaţa de profil să reacţioneze şi să scadă preţurile.

Firma lui Moruzi deţine brandurile Casa Pâinii, divizia de panificaţie, şi Casa Dulce, divizia de patiserie-cofetărie, şi are magazine proprii în judeţele Botoşani şi Suceava.

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/banulbotosanean