Prima pagină » Sute de botoșăneni așteaptă asta de zeci de ani. Portariuc a semnat! În sfârșit se întâmplă!

Sute de botoșăneni așteaptă asta de zeci de ani. Portariuc a semnat! În sfârșit se întâmplă!

Primăria municipiului Botoșani continuă procesul de reabilitare a străzilor din oraș și în anul 2015. Astăzi, 4 februarie, a fost semnat contractul pentru reabilitarea și modernizarea străzii Maramureș.

 

Lucrările vor începe de îndată ce condițiile meteorologice vor permite intervenția, timpul de execuție fiind de 6 luni. Principalele lucrări care se vor efectua sunt: desfacerea bordurilor, aducerea la cotă a căminelor și răsuflătorilor de gaz, turnarea covorului asfaltic pe carosabil și pavele pe trotuare, realizarea legăturilor cu străzile laterale pe o distanță de 25 m.

„Asfaltarea străzii Maramureș va fi începută și finalizată în acest an, iar termenul de execuție este de șase luni. Reabilitarea și modernizarea acestei artere constituie o prioritate pentru anul acesta, așa cum reabilitarea străzilor din întregul municipiu o reprezintă pe termen mediu”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Valoarea totală a lucrării este de 897.500 lei (fără TVA), iar firma câștigătoare în urma licitației care se va ocupa de reabilitarea și modernizarea străzii Maramureș este S.C. Delta CON.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)