Prima pagină » Cea mai TRĂSNITĂ PETRECERE anunțată într-un Centru de înfrumusețare

Cea mai TRĂSNITĂ PETRECERE anunțată într-un Centru de înfrumusețare

Patroanele celui mai modern Centru de înfrumuseţare din Botoşani îşi uimesc din nou clientele! Pentru că Moş Nicolae bate la uşă, ele au pregătit cea mai TRĂSNITĂ PETRECERE pentru copiii doamnelor care vin la sală şi la înfrumuseţare. Piticii vor afla dacă au fost cuminţi peste an, când vor scotoci curioşi prin papuceii aduşi special pentru petrecere.

 

Anvi Center&Ram’s promite o zi plină de distracţie pentru copilaşii clientelor fidele. Cei mici vor putea petrece, sâmbătă, de la ora 13.30, clipe minunate în compania celor trei femei care au transformat un important monument istoric, Casa Grigore Antipa, dintr-un cazino într-un elegant Centru de înfrumuseţare. Este vorba de Anca Lupaşcu, administratorul Anvi Center – Fitness şi Tratamente Corporale, care s-a asociat cu Ramona Chisăliţă, administratorul Salonului Ram’s şi cu make-up artistul Alina Olinic. Ele au refuzat să dezvăluie detalii despre eveniment, pentru ca micuţii să se bucure de surprizele pregătite.

“Vă invităm cu copiii dumneavoastră sa ne bucurăm împreună de o petrecere surpriză pentru cei mici! Aduceţi câte o pereche de papucei de acasă! Vă aşteptăm cu drag!”, este mesajul postat de Anvi Center pe pagina de facebook.

Luna cadourilor este la ea acasă, în adevăratul sens al cuvântului, la Anvi Center&Ram’s. Şi asta, pentru că şirul petrecerilor nu se opreşte aici şi va culmina cu cea dată cu prilejul sărbătorilor de iarnă, pe data de 19 decembrie.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)