Prima pagină » Legume şi fructe donate în şcoli pentru copiii nevoiaşi

Legume şi fructe donate în şcoli pentru copiii nevoiaşi

În perioada 17-21 noiembrie 2014, se va organiza campania socială de sprijinire a copiilor aflați în dificultate “Săptămâna legumelor și a fructelor donate”. Această campanie se va desfășura în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară (SNAC) și va implica voluntarii și coordonatorii din fiecare județ.

 

„Scopul acestei campanii este acela de a sensibiliza elevii și profesorii din unitățile de învățământ cu privire la situația dificilă în care se află copiii afectați de lipsa de alimente. Prin acest demers se intenționează consolidarea abilităților copiilor de a trăi împreună cu ceilalți într-o societate unită și solidară, în care contează valențele umanitare, implicarea, angajamentul și responsabilitatea”, a declarat Dragoş Cristea, inspector şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani.

Campania “Săptămâna legumelor și a fructelor donate” implică strângerea de legume și fructe de către elevii voluntari implicați în programul Strategie Națională de Acțiune Comunitară (SNAC) și donarea lor familiilor aflate în dificultate sau unor instituții sociale.

www.facebook.com/banulbotosanean
banulbotosanean@yahoo.com
YM: banulbotosanean
(BanulBotosanean.ro)